Social media teksten laten schrijven

Het schrijven van social media teksten kost veel tijd. Media zoals Facebook en Instagram zijn niet meer weg te denken en daarom is het belangrijk om zichtbaar te blijven op social media. Ontdek hoe fijn het is om niet langer bezig te zijn met het inplannen van berichten en laat het schrijven van social media teksten over aan een tekstschrijver.

Nadat ik jou en je bedrijf heb leren kennen, houden we nauw contact. Zo weet ik precies welke teksten en berichten we moeten gaan plaatsen om de juiste doelgroep aan te spreken.

Waarom social media?

Social media is één van de belangrijkste marketingmiddelen om in te zetten. Bereik persoonlijk contact met (potentiële) klanten, verspreid (nieuws)berichten en zorg voor gratis publiciteit.

Wat kan ik voor de social media kanalen van jouw bedrijf betekenen?

Op het gebied van Social Media ben ik altijd op de hoogte van de nieuwste trends. Een nieuwe functie op Instagram? Ik heb het al ontdekt en ingezet op het Instagram account van jouw bedrijf!

Voor verschillende bedrijven schrijf ik wekelijks social media posts voor bijvoorbeeld Facebook en Instagram. Dit is een tijdrovende klus en door dit uit te besteden, zorg je dat je tijd over houdt voor jouw dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast zorgt de continuïteit voor meer verkeer naar jouw bedrijfswebsite.

Neem gerust contact met mij op en we gaan samen aan de slag om jouw bedrijf een boost te geven op social media.

Social media den haag