Je staat op de wachtlijst van de Teksttoppers academie.

Maar ik heb meer voor je!

Gratis invulbaar werkboek met handige schrijftips voor je website!

Een praktisch werkboek, dat je naast jouw website en Google kunt houden. Zo kun je direct aan de slag gaan met de opdrachten.

Herken je dit?

Je bent een (online) ondernemer, hebt een webshop of hebt een geweldig bedrijf dat je wilt laten zien. Daar heb je goede, sterke teksten voor nodig. Ook al vind je schrijven zelf heel leuk, in de praktijk is het toch altijd moeilijker om je ideeën om te zetten naar tekst. 

Heel vaak ontvang ik dezelfde vragen van ondernemers die graag schrijven, maar moeite hebben om te bepalen wie nou die ideale klant is.

  • Wie is jouw ideale klant eigenlijk?
  • Waar is jouw ideale klant naar op zoek?
  • Waar zijn zoekwoorden nou precies voor en hoe deel je een goede webtekst precies in?

Dit heb ik gebundeld in een praktisch werkboek, dat je naast jouw website en Google kunt houden. Zo kun je direct aan de slag gaan met de opdrachten.

Als de teksten op jouw website 'SEO-proof' zijn, gaat je website beter gevonden worden in Google en trek je de klanten aan die je daadwerkelijk wil aantrekken!

Ik wens je veel plezier met mijn werkboek, plan even de tijd in om ervoor te gaan zitten. In de komende dagen zal ik je nog wat praktische tips toesturen, zodat je er een succes van kan maken! Heb je nog vragen of wil je iets met me delen? Laat het me gerust weten!

Werkboek-gratis-seo-schrijftips-204x300

Ontvang gratis mijn SEO-schrijftips!

Met mijn SEO-schrijftips kan jouw website beter gevonden worden in zoekmachines als Google. Begin vandaag nog!

Ebook - Werkboek - Verticaal
Lees hier mijn privacybeleid
Teksttoppers academie

Over Renate

Copywriter & eigenaar

“Renate heeft de gave om tussen de lijntjes door te lezen. Ze luistert en pikt er precies uit wat nodig is. Het resultaat: teksten die precies vertellen wat er bij ons niet uitkwam.”

Persoonlijke aandacht en creativiteit in de teksten: voor mij is dit essentieel om een goede tekst te creëren. Ik vind het geweldig om wervende, unieke én SEO-proof teksten te schrijven die aansporen tot actie.

Als de website dan vervolgens voor nog meer inkomsten gaat zorgen én hoger in Google komt, is mijn missie geslaagd! Ik adviseer na onze samenwerking graag over het verloop en welke inspanningen je zelf kunt doen om jouw website goed te laten 'scoren'.

Vraag mijn gratis werkboek vandaag nog aan!

Laat je naam en e-mail adres achter en ontvang mijn werkboek in je inbox.

Ebook - Werkboek - Horizontaal

Lees hier mijn privacybeleid

Scroll naar boven