Blogs laten schrijven

Een prachtige bedrijfswebsite, goede foto's en aansprekende teksten; de website van jouw onderneming heeft het allemaal. Maar wil je ook dat bezoekers die website blijven bezoeken?

Een website waar regelmatig nieuwe dingen op staan, blijft interessant voor bezoekers. Zo zorg je dat ze terug blijven komen, omdat er interessante artikelen te lezen zijn. Door wekelijks of maandelijks een blog te plaatsen, zorg je dat de website 'in beweging' blijft, met andere woorden, de website blijft zichtbaar. Daarnaast is bloggen dé kans om kennis te delen. Regelmatig bloggen vergroot de naamsbekendheid van jouw bedrijf en Google zal je website vaker vermelden. omdat er blogs met interessante inhoud op staan.

Blogs laten schrijven voor jouw bedrijf?

Denk je erover om blogs te laten schrijven voor jouw bedrijf? Waarschijnlijk heb jij het als ondernemer al druk genoeg of is schrijven gewoon niet zo jouw ding. Daarnaast loop je wellicht tegen verschillende vragen aan zoals:

  • Is het voor onze branche wel nodig om een zakelijke blog te beginnen?
  • Wat moeten we vertellen in een blog?
  • Wat levert een zakelijke blog ons op?

Ik ga graag met je in gesprek om dit voor jouw bedrijf op maat toe te lichten.

Het regelmatig schrijven van blogs is een tijdrovende klus. Daarnaast is het belangrijk dat er inhoudelijk interessante dingen in komen te staan.

Blogs uitbesteden of blogs laten redigeren

Inmiddels heb ik al veel bedrijven en ondernemers mogen helpen met het schrijven en redigeren van blogs. Daarnaast vind ik het iedere keer weer een uitdaging om de juiste blog te creëren die leest alsof het door het bedrijf zelf geschreven is!

Samen bespreken we de doelen van het bedrijf, de dingen die belangrijk zijn en waar het bedrijf op dat moment de focus op legt. Ook is het ontzettend leuk en interessant voor (potentiële) klanten om een kijkje binnen het bedrijf te nemen.

Naast een blog schrijven die bij het bedrijf past, zorg ik ervoor dat de blogs SEO geoptimaliseerd zijn. Ik doe een zoekwoordenonderzoek en gebruik de juiste zoekwoorden in de blog.

Persoonlijkheid vind ik daarnaast ontzettend belangrijk, daarom investeer ik bewust veel tijd om de visie van het bedrijf te leren kennen. Op deze manier ontstaan de beste en authentieke teksten.

Twijfel je of het uitbesteden van blogs iets voor jou is? Bel of mail me gerust, ik beantwoord graag al je vragen!

Blogs laten schrijven, van idee naar tekst
Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.