Copywriter Den Haag

Webteksten en SEO-teksten laten schrijven

Copywriter Den Haag

Misschien heb je ooit een prachtige website laten maken. De teksten heb je zelf een keer geschreven, maar eigenlijk gebeurt er niets...

Om goede teksten voor een website te schrijven, moet je eerst weten wáár jouw klanten naar zoeken in Google. Dit is de basis van een goede website. Als copywriter (werkzaam en woonachtig in Den Haag) ben ik gespecialiseerd in persoonlijke websiteteksten die bij jou passen, maar daarnaast ook goed vindbaar zijn in Google.

Webteksten en SEO-teksten laten schrijven

SEO-geoptimaliseerde webteksten zijn belangrijk voor de online vindbaarheid van jouw website. Door de teksten op de juiste manier te schrijven, zorg je ervoor dat je beter gevonden wordt in de zoekmachines.

Ik start altijd met een uitgebreid zoekwoordenonderzoek, zodat de juiste zoekwoorden en zoektermen terug komen in de teksten. Daarnaast lever ik je een uitgebreide lijst met zoektermen aan, die je kunt gebruiken voor je blogs.

  • Wil je dat jouw website beter gevonden wordt?
  • Wil je de juiste klanten bereiken?
  • Zijn de teksten op je website verouderd en ben je toe aan nieuwe websiteteksten?

De voordelen van goede copywriting

  • Door mijn uitgebreide zoekwoordenonderzoek, weet je waar jouw klanten naar zoeken in Google
  • Persoonlijke en aansprekende websiteteksten
  • Binnen een korte tijd nieuwe webteksten online, bespaar jezelf uren nadenken over de juiste teksten
  • Jouw website wordt beter vindbaar in Google
  • Waardevolle content, een goede opbouw en vlot te lezen websiteteksten
  • Webteksten die aansporen om verder te lezen

Over Renate

Copywriter & eigenaar

“Renate heeft de gave om tussen de lijntjes door te lezen. Ze luistert en pikt er precies uit wat nodig is. Het resultaat: teksten die precies vertellen wat er bij ons niet uitkwam.”

Persoonlijke aandacht en creativiteit in de teksten: voor mij is dit essentieel om een goede tekst te creëren. Ik vind het geweldig om wervende, unieke én SEO-proof teksten te schrijven die aansporen tot actie.

Als de website dan vervolgens voor nog meer inkomsten gaat zorgen én hoger in Google komt, is mijn missie geslaagd! Ik adviseer na onze samenwerking graag over het verloop en welke inspanningen je zelf kunt doen om jouw website goed te laten 'scoren'.

Copywriter den haag

Ben jij op zoek naar een goede copywriter in (de omgeving van) Den Haag?

Laat je naam en e-mailadres achter en ik neem binnen 48 uur contact op.

Contactformulier - Horizontaal

Lees hier mijn privacybeleid

Werkwijze copywriter

Websiteteksten en SEO-teksten laten schrijven

Kennismaken

De beste teksten komen voort uit een fijne samenwerking, daarom maak ik altijd eerst graag kennis. Dit kan telefonisch, via Skype of gezellig tijdens het drinken van koffie. Graag hoor ik wat jouw wensen zijn en wat je zou willen.

Vrijblijvende prijsopgave

Na onze kennismaking stuur ik een vrijblijvende prijsopgave, waarin ik specificeer wat ik voor jouw website kan doen. Ik maak altijd een offerte op maat, afhankelijk van de wensen en grootte van de website.

Vervolggesprek

Leuk dat je akkoord bent gegaan met mijn prijsopgave! Nu gaan we écht aan de slag. Samen plannen we een vervolggesprek (dit kan telefonisch), waarin ik verdere vragen stel. Ik stel vragen, zodat ik alle informatie heb om de teksten te schrijven.

Zoekwoordenonderzoek

Ik start altijd met een uitgebreid zoekwoordenonderzoek, zodat we inzicht hebben in de zoekvolumes die passen bij de dienst of het aanbod. Je ontvangt een uitgebreid overzicht, die ook te gebruiken is als inspiratie voor blogs en social media. Uiteraard verwerk ik de beste zoekwoorden in de teksten.

Teksten schrijven en opleveren

Zodra de nieuwe teksten klaar zijn, stuur ik deze in een WORD-document per e-mail toe. Eventuele aanpassingen of toevoegingen kunnen doorgegeven worden. Na een eventuele correctieronde stuur ik de definitieve teksten. Daarna kunnen de nieuwe teksten op de website geplaatst worden!

Ps: wist je dat dit vaak al binnen een week kan?

Prijzen copywriter

Een webpagina laten schrijven kan al vanaf € 250,-

Geen enkele website is hetzelfde. De ene website heeft 4 pagina’s en de andere website wel 20. Misschien moet er alleen een goede salespagina geschreven worden of loop je vast op de ‘over ons’ pagina.

Daarom kijk ik altijd naar de wensen van de opdrachtgever. Meestal maak ik een pakketprijs van tevoren, inclusief een zoekwoordenonderzoek. Uiteraard is dit helemaal naar wens in te vullen.

Ter indicatie: een losse webpagina kan al geschreven worden vanaf € 250,-. Iedere webpagina wordt SEO-geoptimaliseerd geschreven en aangeleverd met een SEO-bijlage. Meestal gaat het om meerdere webpagina’s, dan zorg ik voor een pakketprijs, zodat van tevoren duidelijk is wat de kosten zijn.

Wil jij ook beter gevonden worden door betere websiteteksten?

Laat je naam en e-mailadres achter en ik neem binnen 48 uur contact op.

Contactformulier - Horizontaal

Lees hier mijn privacybeleid

Scroll naar boven