Teksttoppers Academie

Van 'leuk' schrijven - naar 'SEO-proof' teksten!

Ga van "lekker" schrijven naar waanzinnig én 'SEO-proof' schrijven!

Je weet dat schrijven jouw ding is, maar toch heb je bij iedere webtekst of blog het gevoel dat je nog niet alles weet. Te vaak schrijf je 'gewoon' op gevoel of je bent onzeker of jouw teksten wel goed genoeg zijn...

Dan komt er nog een ander dingetje om de hoek kijken; vindbaarheid in Google.

Want daar zit je dan met je sprankelende teksten op pagina 20 in de zoekmachines...

Tegenwoordig lijk je bijna niet mee te tellen als je niks van zoekwoorden en SEO weet. Steeds meer klanten vragen om kennis van SEO en conversie.

Aan de andere kant wil je natuurlijk dat jouw teksten eruit springen, zodat mensen meteen weten wie je bent en wat je biedt. Je hebt het gevoel dat er meer 'trucjes zijn', waardoor jouw teksten meer aanzetten tot actie (conversie!).

Maar eerlijk? Ondanks dat je wel 'iets' van SEO weet, kan je het nog niet vol vertrouwen toepassen... Dat kan écht anders en ik sta te popelen om je mee te nemen in mijn wereld!

Hoe zou het zijn als je:

 • Weet welke stappen je moet zetten om "kick-ass" webteksten te creëren, zodat jouw teksten eruit knallen;
 • Precies weet wat je moet doen om een hogere positie in Google te veroveren, zonder dat het je bakken met geld en tijd kost;
 • Moeiteloos originele en kneitergoede blogs schrijft die ook nog eens goed gevonden worden in Google;
 • Niet alleen “lekker“ schrijft, maar wat je schrijft jou en jouw klanten ook nog eens veel makkelijker opdrachten oplevert;
 • Daarnaast weet hoe je klanten aantrekt én aan je kan binden zodat je doorlopend de beste opdrachten krijgt;

In de
TEKSTTOPPERS ACADEMIE
leer ik je hoe je:

 • Originele, kneitergoede én vindbare teksten schrijft voor je website en blogs (denk aan een salespagina, homepagina en 'over mij pagina');
 • Een uitgebreid zoekwoordenonderzoek doet, zodat je wéét waar klanten naar zoeken en je ook daadwerkelijk de juiste zoekwoorden gebruikt;
 • Je website (of die van je klanten) optimaliseert zodat je beter gevonden wordt in Google;
 • Hoe je sneller en makkelijker leert schrijven, in zo min mogelijk tijd;
 • Precies welke dingen wél en niet werken op het gebied van schrijven en SEO;
 • Als klap op de vuurpijl laat ik je zien hoe ik zelf een succesvolle business als copywriter heb opgebouwd, zodat jij ontdekt hoe je goedbetalende klanten kunt aantrekken.

Praktisch

Na jouw aanmelding ontvang je automatisch je inloggegevens voor de online academie. In de academie vind je:

 • 1 Een online academie met 6 uitgebreide modules waarin je door middel van praktische stappenplannen precies leert hoe je webteksten en blogs schrijft én weet hoe SEO-optimalisatie werkt.
 • 2 Al mijn kennis over SEO & copywriting die ik door middel van waardevolle video's, informatie en opdrachten deel om van jou ook een kei in copywriting te maken!
 • 3 Deelname aan de exclusieve besloten facebookgroep waarin je altijd om feedback kunt vragen en je nooit lang hoeft te worstelen met een tekstissue.
 • 4 Een uitgebreide uitleg door middel van een dashboard, hoe je meet of jouw SEO-optimalisatie en teksten ook daadwerkelijk wat opleveren.
 • 5 BONUS: Exclusieve werkboeken en templates die je tot je beschikking krijgt en altijd kan gebruiken na afloop.
 • 6 BONUS 2: Uitgebreide 1-op-1 sessie om samen door de gemaakte opdrachten te lopen
 • 7 BONUS 3: Teksttoppers goodiebag!

Voor wie is de Teksttoppers Academie geschikt?

De Teksttoppers Academie is zeer geschikt voor (online) ondernemers die zelf graag schrijven, maar precies willen leren hoe ze krachtige teksten maken die ook nog eens goed verkopen! Je weet dat je 'leuk' kan schrijven, maar het kost je te veel tijd of moeite en daarnaast ben je regelmatig onzeker of het wel goed genoeg is en of jouw teksten wel gaan scoren in Google.

Dat kan écht anders! 

Denk hierbij aan:

 • Copywriters & tekstschrijvers;
 • VA's;
 • Webdesigners;
 • Online ondernemers

Ben je een coach of zakelijk dienstverlener die al 'lekker schrijft' en wil jij next level gaan met jouw webteksten en blogs? Dan vind ik het natuurlijk ook superleuk als je meedoet!

Twijfel je of de academie waardevol is voor jou? Mail of bel me dan even, dan hebben we het er (geheel vrijblijvend) over.

Ps: je houdt onbeperkt toegang tot de academie, je kunt alles in je eigen tempo volgen.

Teksttoppers academie

Jouw eenmalige investering

De investering voor deze academie is
€997,- excl. btw.

- Betalen in 3 termijnen van € 350,-- is mogelijk.

Inclusief deelname aan de besloten Facebookgroep waar je al jouw vragen stelt en om feedback kan vragen.

 • Module 1: je ideale klant scherpstellen. Voor wie ga je schrijven en waar zijn ze naar op zoek?
 • Module 2: hoe doe je een uitgebreid zoekwoordenonderzoek, zodat jouw teksten goed vindbaar worden?
 • Module 3: webteksten schrijven. Menustructuur bepalen, homepagina, salespagina, over mij pagina schrijven. Wat moet er precies in en hoe bouw je een 'kick ass' tekst op?
 • Module 4: wat is SEO-optimalisatie en hoe werkt het? Afbeeldingen optimaliseren, hoe vul je de SEO plug-in in, h1, h2, uitleg wat SEO is, Google mijn bedrijf inrichten, waar plaats je zoekwoorden in de tekst.
 • Module 5: blogs schrijven. Hoe maak je een blogklant, hoe bouw je een blog op, hoe maak je de blog 'SEO-proof' zodat jouw blogs bovenin Google shinen?
 • Module 6: klanten krijgen, aantrekken en behouden - leer van mijn succesformule inclusief gastmodule van salesexpert Anne Niemeijer.
 • Bonus: leer hoe je jouw inspanningen kunt meten en kunt zien of de websites en blogs beter gaan scoren. Een online marketing specialist geeft een masterclass en legt uit hoe een dashboard werkt, zodat je weet hoe je kunt volgen of die aangepaste website of blog beter gaat scoren!

Over Renate

Copywriter & eigenaar

“Renate heeft de gave om tussen de lijntjes door te lezen. Ze luistert en pikt er precies uit wat nodig is. Het resultaat: teksten die precies vertellen wat er bij ons niet uitkwam.”

Persoonlijke aandacht en creativiteit in de teksten: voor mij is dit essentieel om een goede tekst te creëren. Ik vind het geweldig om wervende, unieke én SEO-proof teksten te schrijven die aansporen tot actie.

Als de website dan vervolgens voor nog meer inkomsten gaat zorgen én hoger in Google komt, is mijn missie geslaagd!

Inmiddels heb ik honderden webteksten en blogs geschreven en minstens zoveel zoekwoordenonderzoeken gedaan. Ook vind je mijn artikelen op de website van Frankwatching. Je kunt wel zeggen dat schrijven echt ‘mijn ding’ is!

Maar weet je? Schrijven is geen hogere wiskunde! Ook jij kan dit leren! Gaan we samen aan de slag?

Tekstschrijver den haag

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de academie?
 • De academie bestaat uit 6 modules, die je in je eigen tijd kunt volgen.

Dit is afhankelijk van jouw eigen tempo natuurlijk. Daarnaast is er de mogelijkheid om vragen te stellen en feedback te krijgen in de besloten Facebookgroep. 

Voor wie is de academie geschikt?

De academie is met name geschikt voor (online) ondernemers die graag schrijven, maar er ook daadwerkelijk méér uit willen halen. Je schrijft 'leuk', maar 'leuk' is nog niet genoeg om er het maximale uit te halen. Denk aan: copywriters, tekstschrijvers, VA's, webdesigners en coaches die zelf hun webteksten en blogs willen 'rocken'! De academie is geschikt om toe te passen voor je eigen website, maar ook als je dit werk professioneel voor klanten wilt doen. Door het persoonlijke karakter kan ik jou de beste begeleiding bieden, precies waar jij behoefte aan hebt.

Ik ben al tekstschrijver/copywriter, kan ik hier nog iets van leren?

Inmiddels heb ik heel wat 1-op-1 workshops gegeven aan andere (ervaren) copywriters en tekstschrijvers. Je bent immers nooit te oud om te leren! Mijn specialisatie zit echt in SEO en copywriting, maar wél met een persoonlijke tint! Misschien heb je het idee dat je 'niet meetelt' als je SEO en zoekwoorden niet onder de knie hebt. Ik vind het superleuk om je mee te nemen in deze reis! En het mooie is; in deze editie geef ik per module een 1-op-1 sessie, zodat we op jouw persoonlijke vraagstukken kunnen ingaan!

Voor wie is de academie niet geschikt?
 • Als jij de kriebels krijgt van schrijven, bloggen en gave teksten creëren.
 • Als jij denkt: ik besteed deze hele rambam liever uit.
 • Als jij niet commited bent om er écht voor te gaan samen. Ik ga namelijk belachelijk veel waarde delen.
Kan ik de academie ook volgen omdat ik dit graag voor mijn klanten wil (gaan) doen?

Jazeker! De inhoud, in combinatie met mijn persoonlijke begeleiding, maakt het juist dat het geschikt is om voor jezelf te gebruiken (dus voor je eigen website) of voor professionals die willen leren hoe ze (SEO) teksten voor klanten kunnen schrijven.

Kan ik in termijnen betalen?

Jazeker! Geld moet nooit een issue zijn om te groeien als ondernemer, vind ik. Daarom mag je in 3 termijnen van € 350,- (exclusief btw) betalen.

Staat jouw vraag er niet tussen? Bel of mail me gerust!

 

Scroll to Top