RENATE KNOESTER-BRUINENBERG

TEKSTSCHRIJVER & EIGENAAR

Toen ik nog een klein meisje was schreef ik al; schriften vol met paardenverhalen in alle soorten en maten. Paarden en schrijven; dat was mijn grote passie!

Toen ik ouder werd, bleef ik schrijven en ontdekte ik het bloggen. Mijn pen en schrift werden vervangen door een toetsenbord. Jarenlang schreef ik blogs over mijn zwangerschap, het moederschap en later over mijn werkzaamheden.

Had iemand een officiële brief nodig of moest er iets nagekeken worden? Standaard werd ik ingeschakeld!

Toch besloot ik om te gaan werken in de makelaardij, in het vastgoed management. Het contact met de huurders en het opstellen van huurovereenkomsten, brieven en marketingberichten waren mijn favoriete bezigheden.

Mijn creativiteit delen door te schrijven is altijd belangrijk gebleven voor mij. In de jaren die volgden ben ik mij volledig gaan focussen op schrijven, copywriting, spelling en optimalisatie van teksten.

Inmiddels heb ik naast het schrijven nog een grote liefde gekregen, nou ja, eigenlijk 3... Dat zijn mijn 2 zoontjes en mijn grote liefde Robertjan! Ik ben geboren en getogen in Den Haag, waar ik nog steeds als tekstschrijver werk.

"Persoonlijkheid is voor mij heel belangrijk. Tijdens een samenwerking kijk ik naar jouw ideeën, jouw visie en naar wat jou als ondernemer drijft."

Dat stukje persoonlijkheid verwerk ik graag in de teksten. Door mijn creativiteit de vrije loop te laten, rolt die perfecte tekst er vervolgens uit!

Ik houd van duidelijkheid en afspraak = afspraak bij mij. Kies je voor een samenwerking met mij, dan kun je rekenen op mijn volle 100% focus én inzet. Ik denk graag met je mee en ben niet bang om mijn mening te delen.

Wil je samenwerken of eerst eens kennis maken? Leuk! Neem gerust contact met me op.

tekstschrijver den haag

Wat de mensen vertellen waarmee ik samengewerkt heb:

Roon Veugelers MBA

Roon Veugelers MBA

Bewindvoerder at R.V. BEWINDVOERING

Renate heeft mijn website geregeld, perfect gedaan, ze denkt mee, is zeer creatief, snel en zeer gepassioneerd in haar werk, ik had geen betere kunnen treffen dan Renate .

 

 

Maks Oosterbaan

Maks Oosterbaan

Online marketeer | SEO & SEA | Social media | E-mail | Product owner| Project management

Renate ken ik als een enthousiaste copywriter, die creatieve content creëert voor verschillende doeleinden. Ze is erg leergierig,blijft zich ontwikkelen in haar vakgebied en deelt graag haar kennis.

Ayla Zasburg

Ayla Zasburg

Eigenaar A-social. Instagram expert en interieur blogger.

Via linkedin kwam ik bij Renate terecht. Ik zag dat ze tekstschrijver is en daar was ik naar opzoek voor mijn website. Maar wel wat aan SEO voldoet. En dat kan ze als geen ander. We hebben een paar keer gebeld en mail contact gehad, Renate voelt perfect aan wat mijn wensen waren en dit toegepast op mijn website!
Recensies van idee naar tekst
Jessica Brouwers, Equivalence
 
"Renate voelt goed aan wat en hoe je de dingen wil. Ze heeft goede tips en ideeën en werkt snel. Ik vind haar duidelijk in de mogelijkheden die ze biedt en bovendien erg vriendelijk, kortom een heel fijn persoon om mee samen te werken!"
Jaap Stoute

Jaap Stoute

Administratiekantoor MijnBedrijfsPunt

Wat Renate doet kunt u lezen of weet u al. In het verleden heb ik het genoegen gehad met Renate samen te werken. Zo heb ik haar leren kennen als prettig en enthousiast persoon. Oprecht, eerlijk en bovenal: doet wat ze zegt. Wat u ook verder zoekt in hetgeen wat Renate voor u kan betekenen; wat u zeker weet dat u praat met iemand die betrouwbaar is wat uiteindelijk de beste basis is voor een goede samenwerking. In alle oprechtheid voeg ik deze aanbeveling toe aan haar profiel. Niet direct zakelijk maar simpelweg hoe ik haar in haar benadering ken.
Stephanie Osunwokeh - van Buitenen ✪ KIES Company®

Stephanie Osunwokeh - van Buitenen ✪ KIES Company®

Dé lifecoach voor ambitieuze vaders & spreker; meer bereiken in minder tijd en een betere werk/privé balans in 4 stappen

Renate en ik kwamen elkaar tegen bij een netwerkontbijt. Het klikte meteen en we hadden beiden het idee dat we elkaar al langer kenden, maar geen idee waarvan. Ze wist mij te raken door haar enthousiasme wanneer ze vertelt over teksten schrijven voor anderen. Het is met recht haar passie te noemen. Renate is een prettig persoon om mee te werken en heeft het geduld om naar een wat warrig verhaal te luisteren. Van idee naar tekst is precies wat ze doet. Samen sparren over de ideeën in je hoofd en zij zet dat om in tekst. De samenwerking heeft mij een nieuwe tekst en weer meer helderheid opgeleverd. Dank Renate.

Recensies van idee naar tekst

Eigenaresse Room2Meet vergaderlocaties

Ben blij dat ik Renate deze opdracht heb gegeven. Duidelijk en snel in haar communicatie en alle teksten zijn precies zoals ik dat had gevraagd. Raad haar zeker aan.