Online training zoekwoordenonderzoek

Leer stap voor stap hoe je een zoekwoordenonderzoek doet (voor jouw website of voor klanten)

Online cursus workshop zoekwoordenonderzoek

Tijdens de workshop zoekwoordenonderzoek neem ik je mee in mijn wereld:

 • Hoe begin je met een zoekwoordenonderzoek?
 • Welke tools kun je het best gebruiken?
 • Hoe weet je welke zoekwoorden je gaat gebruiken?
 • Hoe lever je een zoekwoordenonderzoek aan bij klanten?

Bonus: je ontvangt mijn eigen template in Excel, die je kunt gebruiken om je zoekwoordenonderzoek in te vullen! Deze kun je vervolgens hergebruiken.

 • Leer zelf om een zoekwoordenonderzoek van A tot Z uit te voeren
 • Ontdek welke tools ik gebruik tijdens mijn zoekwoordenonderzoek
 • Ontvang mijn eigen Excel-template als bonus
Teksttoppers academie

Wat leer je tijdens de workshop over zoekwoordenonderzoek?

Tegenwoordig tel je niet meer mee als jouw website onvindbaar is in Google. Je kunt nog zo leuk schrijven, maar als je ergens op pagina 10 staat, gaat niemand jouw teksten lezen. Een goede en vindbare website begint bij een zoekwoordenonderzoek.

In mijn online workshop laat ik stap voor stap zien hoe ik een zoekwoordenonderzoek uitvoer voor mijn opdrachtgevers.

Bijna iedere (online) ondernemer weet inmiddels wel dat zoekwoorden belangrijk zijn als het gaat om SEO-optimalisatie van teksten. Voor mij is het gebruik van zoekwoorden essentieel. Voor ik aan de slag ga met nieuwe webteksten of blogs, wil ik eerst weten waar de doelgroep behoefte aan heeft.

 • Ontdek waar klanten naar zoeken
 • Weet hoe je de juiste zoekwoorden selecteert
 • Leer van A tot Z hoe een zoekwoordenonderzoek werkt
 • Leer hoe je zoekwoordenonderzoek kunt doen voor jouw klanten
 • Ga goed voorbereid aan de slag met jouw SEO-teksten
 • Bonus: ontvang mijn eigen template in excel, die je kunt hergebruiken!

Over Renate

Copywriter & eigenaar

“Renate heeft de gave om tussen de lijntjes door te lezen. Ze luistert en pikt er precies uit wat nodig is. Het resultaat: teksten die precies vertellen wat er bij ons niet uitkwam.”

Persoonlijke aandacht en creativiteit in de teksten: voor mij is dit essentieel om een goede tekst te creëren. Ik vind het geweldig om wervende, unieke én SEO-proof teksten te schrijven die aansporen tot actie.

Maar wat ik nog leuker vind is het overdragen van mijn kennis aan jou! Als SEO- & schrijfcoach leer ik andere tekstschrijvers en ondernemers alles over SEO en het schrijven van geweldige teksten. Het doen van een zoekwoordenonderzoek is stap één!

Ik sta te popelen om je mee te nemen in mijn wereld.

Teksttoppers academie

Kosten

€ 97,- excl. btw

Leer in je eigen tempo hoe je zelf een zoekwoordenonderzoek uitvoert

 • 9 praktische lessen met een duidelijk stappenplan;
 • Na de workshop weet je zelfstandig een zoekwoordenonderzoek uit te voeren;
 • Gebruik de kennis voor jouw eigen website of voor jouw klanten;
 • Bonus: je ontvangt mijn eigen template in Excel die je kunt (her)gebruiken.

Veelgestelde vragen

De cursus bestaat uit 9 lessen met bijbehorende opdrachten die je in je eigen tijd en tempo kunt volgen.

Je houdt gewoon toegang tot de online omgeving, dus je bepaalt helemaal zelf hoelang je over de cursus doet.

Staat jouw vraag er niet tussen? Bel of mail me gerust!

Scroll naar boven