Webteksten laten schrijven

Bereik de juiste klanten en word beter gevonden in de zoekmachines.

Wil jij nieuwe webteksten laten schrijven?

De website van jouw bedrijf heb je ooit eens laten maken en de teksten heb je 'zelf wel even geschreven'. Toch gebeurt er te weinig. Je website wordt niet goed gevonden in Google en eigenlijk zou je willen dat er meer klanten via jouw website binnenkomen.

Misschien ben je verder wel tevreden, maar is jouw website gewoon toe aan nieuwe, frisse teksten. Teksten die jouw boodschap overbrengen en zorgen dat bezoekers enthousiast worden!

SEO-teksten laten schrijven die wél persoonlijk zijn

Hoe moeten klanten jouw bedrijf vinden, als de website niet eens goed vindbaar is in Google?

Om wervende teksten te schrijven, moet je eerst weten wáár jouw klanten naar zoeken in Google. Door te starten met een uitgebreid zoekwoordenonderzoek breng ik in kaart welke zoektermen passend zijn bij jouw bedrijf. Vervolgens zorg ik ervoor dat de teksten SEO-geoptimaliseerd geschreven worden.

De SEO-teksten die ik schrijf, zien er niet uit als SEO-teksten! Ik vind het belangrijk om persoonlijke én originele webteksten te schrijven, zodat bezoekers direct enthousiast worden en besluiten om contact op te nemen of jouw product te kopen.

  • Is de website van jouw bedrijf onvindbaar in Google?
  • Komt de boodschap niet over en levert de website niet genoeg klanten op?
  • Zijn de teksten op je website verouderd en wil je het nu eens goed aanpakken?

De voordelen van
webteksten laten schrijven

  • Door mijn uitgebreide zoekwoordenonderzoek weet je waar jouw klanten naar zoeken.
  • Jouw website wordt beter vindbaar in Google
  • Persoonlijke én wervende teksten die aansporen om verder te lezen.
  • Ontvang altijd een uitgebreide SEO-bijlage
  • Bespaar tijd en ontvang binnen een week nieuwe teksten (afhankelijk van de grootte van de website)
  • Een persoonlijke samenwerking, waarbij écht aandacht is voor jouw verhaal

Over Renate

Copywriter & eigenaar

“Renate heeft de gave om tussen de lijntjes door te lezen. Ze luistert en pikt er precies uit wat nodig is. Het resultaat: teksten die precies vertellen wat er bij ons niet uitkwam.”

Persoonlijke aandacht en creativiteit in de teksten: voor mij is dit essentieel om een goede tekst te creëren. Ik vind het geweldig om wervende, unieke én SEO-proof teksten te schrijven die aansporen tot actie.

Als de website dan vervolgens voor nog meer inkomsten gaat zorgen én hoger in Google komt, is mijn missie geslaagd! Ik adviseer na onze samenwerking graag over het verloop en welke inspanningen je zelf kunt doen om jouw website goed te laten 'scoren'.

Webteksten laten schrijven

Wil jij ook beter gevonden worden door kneitergoede websiteteksten?

Laat je naam en e-mailadres achter en ik neem binnen 48 uur contact op.

Contactformulier - Horizontaal

Lees hier mijn privacybeleid

Werkwijze

Websiteteksten laten schrijven

Kennismaken

De beste teksten komen voort uit een fijne samenwerking, daarom maak ik altijd eerst graag kennis. Dit kan online of bij mij op kantoor in Den Haag. Graag hoor ik wat jouw wensen zijn en wat je zou willen.

Vrijblijvende prijsopgave

Na onze kennismaking stuur ik een vrijblijvende prijsopgave, waarin ik specificeer wat ik voor jouw website kan doen. Ik maak altijd een offerte op maat, afhankelijk van de wensen en grootte van de website.

Vervolggesprek

Leuk dat je akkoord bent gegaan met mijn prijsopgave! Nu gaan we écht aan de slag. Samen plannen we een vervolggesprek (dit kan telefonisch), waarin ik verdere vragen stel. Ik stel vragen, zodat ik alle informatie heb om de teksten te schrijven.

Zoekwoordenonderzoek

Ik start altijd met een uitgebreid zoekwoordenonderzoek, zodat we inzicht hebben in de zoekvolumes die passen bij de dienst of het aanbod. Uiteraard verwerk ik de beste zoekwoorden in de teksten.

Teksten schrijven en opleveren

Zodra de nieuwe teksten klaar zijn, stuur ik deze in een WORD-document per e-mail toe. Eventuele aanpassingen of toevoegingen verwerk ik in de teksten. Daarna kunnen de nieuwe teksten op de website geplaatst worden!

Ps: wist je dat dit vaak al binnen een week kan?

Wat kost een tekstschrijver?

Een webpagina laten schrijven kan al vanaf € 250,-

Geen enkele website is hetzelfde. De ene website heeft 4 pagina’s en de andere website wel 20. Misschien moet er alleen een goede salespagina geschreven worden of loop je vast op de ‘over ons’ pagina.

Daarom kijk ik altijd naar de wensen van de opdrachtgever. Meestal maak ik een pakketprijs van tevoren, inclusief een zoekwoordenonderzoek. Uiteraard is dit helemaal naar wens in te vullen.

Ter indicatie: een losse webpagina kan al geschreven worden vanaf € 250,-. Iedere webpagina wordt SEO-geoptimaliseerd geschreven en aangeleverd met een SEO-bijlage. Meestal gaat het om meerdere webpagina’s, dan zorg ik voor een pakketprijs, zodat van tevoren duidelijk is wat de kosten zijn.

Wil jij ook beter gevonden worden door betere websiteteksten?

Laat je naam en e-mailadres achter en ik neem binnen 48 uur contact op.

Contactformulier - Horizontaal

Lees hier mijn privacybeleid

Scroll naar boven