Over mij

Persoonlijkheid is voor mij heel belangrijk. Tijdens een samenwerking kijk ik naar jouw ideeën, visie en naar wat jou als ondernemer drijft.

Renate Knoester-Bruinenberg

Copywriter & eigenaar

Toen ik nog een klein meisje was schreef ik al; schriften vol met paardenverhalen in alle soorten en maten. Paarden en schrijven; dat was mijn grote passie!

Toen ik ouder werd, bleef ik schrijven en ontdekte ik het bloggen. Mijn pen en schrift werden vervangen door een toetsenbord. Jarenlang schreef ik blogs over mijn zwangerschap, het moederschap en later over mijn werkzaamheden.

Had iemand een officiële brief nodig of moest er iets nagekeken worden? Standaard werd ik ingeschakeld!

Toch besloot ik om te gaan werken in de makelaardij, in het vastgoed management. Het contact met de huurders en het opstellen van huurovereenkomsten, brieven en marketingberichten waren mijn favoriete bezigheden.

Mijn creativiteit delen door te schrijven is altijd belangrijk gebleven voor mij. In de jaren die volgden ben ik mij volledig gaan focussen op schrijven, copywriting, spelling en optimalisatie van teksten.

Inmiddels heb ik naast het schrijven nog een grote liefde gekregen, nou ja, eigenlijk 3... Dat zijn mijn 2 zoontjes en mijn grote liefde Robertjan! Ik ben geboren en getogen in Den Haag, waar ik nog steeds als tekstschrijver werk.

"Persoonlijkheid is voor mij heel belangrijk. Tijdens een samenwerking kijk ik naar jouw ideeën, jouw visie en naar wat jou als ondernemer drijft."

Dat stukje persoonlijkheid verwerk ik graag in de teksten. Door mijn creativiteit de vrije loop te laten, rolt die perfecte tekst er vervolgens uit!

Ik houd van duidelijkheid en afspraak = afspraak bij mij. Kies je voor een samenwerking met mij, dan kun je rekenen op mijn volle 100% focus én inzet. Ik denk graag met je mee en ben niet bang om mijn mening te delen.

Wil je samenwerken of eerst eens kennis maken? Leuk!
Neem gerust contact met me op.

Copywriter Den Haag

Opdrachtgevers & samenwerkingen

Wil je jouw logo hier ook tussen zien staan?

Verbeter de uitstraling van je bedrijf

Wil je meer informatie over het schrijven van websiteteksten, redigeren van teksten of uitwerken van interviews?

Laat je naam en e-mailadres achter en ik neem binnen 48 uur contact op.

Scroll to Top