Websiteteksten laten schrijven

Persoonlijke webteksten

  • Wordt de website van jouw bedrijf niet goed genoeg gevonden?
  • Merk je dat jouw boodschap niet goed overkomt?
  • Zijn de teksten op je website verouderd en wil je het nu eens goed aanpakken?

Wellicht heb je een prachtige website of heb je veel geld uitgegeven om een mooie website te laten bouwen. Die teksten heb je ooit zelf geschreven of zijn inmiddels verouderd. Tijd voor nieuwe websiteteksten!

Om goede teksten voor een website te schrijven, moet je eerst weten wáár jouw klanten naar zoeken in Google! Dit is de basis van alles. Het is mijn taak om van de juiste zoektermen en persoonlijkheid een wervende tekst te maken.

SEO Teksten

SEO geoptimaliseerde websiteteksten zijn belangrijk voor de online vindbaarheid van jouw website. Hoe moeten klanten jouw bedrijf vinden als je niet zichtbaar bent online?

Ik start altijd met een uitgebreid zoekwoordenonderzoek, zodat de juiste zoekwoorden en zoektermen terug komen in de teksten. Daarnaast lever ik je een uitgebreide lijst met zoektermen aan, die je kunt gebruiken voor je blogs.

De voordelen van het laten schrijven van webteksten

  • Door mijn uitgebreide zoekwoordenonderzoek, weet je waar jouw klanten naar zoeken in Google
  • Persoonlijke en aansprekende websiteteksten
  • Binnen een korte tijd nieuwe webteksten online, bespaar jezelf uren nadenken over de juiste teksten
  • Jouw website wordt beter vindbaar in Google
  • Waardevolle content, een goede opbouw en vlot te lezen websiteteksten
  • Webteksten die aansporen om verder te lezen
seo proof webteksten

Mariska Hidding

ME Factor

"Renate heeft superteksten voor mijn website geschreven. De teksten voelen zo eigen en passen zo bij wat ik wil vertellen. Snel, vakkundig en de juiste toon. Renate is een echte vakvrouw. Ik schat zo in dat ik haar vaker vraag. 😀"

tekstschrijver den haag

Carlijn Ottens

Carlijn Ottens - Online marketing

"Renate heeft voor mij de 'over mij' pagina voor mijn nieuwe website geschreven. Ik ben enorm blij met deze samenwerking. De teksten waren binnen 1 week al geleverd en het was echt precies wat ik voor ogen had. Dankjewel!"

Mijn werkwijze

Websiteteksten laten schrijven

Kennismaken

De beste teksten komen voort uit een fijne samenwerking, daarom maak ik altijd eerst graag kennis. Dit kan telefonisch, via Skype of gezellig tijdens het drinken van koffie. Graag hoor ik wat jouw wensen zijn en wat je zou willen.

Vrijblijvende prijsopgave

Na onze kennismaking ontvang je een vrijblijvende prijsopgave via e-mail, waarin ik precies specificeer wat ik voor jouw websiteteksten kan doen. Iedere website en iedere pagina is anders, daarom ontvang je een op maat gemaakt voorstel.

Vervolggesprek

Super leuk dat je akkoord bent gegaan met mijn prijsopgave! Nu gaan we echt aan de slag en zal ik contact met je opnemen om verdere vragen te stellen en meer informatie te verkrijgen voor ik kan starten met het schrijven van de teksten.

Zoekwoordenonderzoek uitvoeren

Ik start altijd met het doen van een uitgebreid zoekwoordenonderzoek. Heel veel ondernemers richten zich op de hulpvraag: bijvoorbeeld 'loopbaancoach'. Maar vaak weten mensen nog niet waar ze naar op zoek zijn, dus zou de zoekterm beter kunnen zijn: 'hoe vind ik een nieuwe baan'? Daarnaast bekijk ik zoekvolumes en inventariseer ik zoekwoorden.

Teksten schrijven en opleveren

Ik verwerk de juiste zoekwoorden in de teksten en ga schrijven. Je ontvangt de eerste versie in een WORD document per mail. Na een eventuele correctieronde, ontvang je de definitieve teksten. Je kunt ook kiezen om de teksten op de website te laten plaatsen door mij. Tevens ontvang je een zoekwoordenoverzicht, deze kun je gebruiken voor je blogs.

Vraag een vrijblijvende prijsopgave op maat aan

Geen enkele website is hetzelfde, daarom hoor ik graag waar ik je mee kan helpen, zodat ik een vrijblijvende prijsopgave op maat kan laten zien. Eerst even bellen, of heb je vragen? Laat het me weten!

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

SEO webteksten die passen bij jouw bedrijf

Over Renate

Toen ik nog een klein meisje was schreef ik al; schriften vol met paardenverhalen in alle soorten en maten. Paarden en schrijven; dat was mijn grote passie!

Dat stukje persoonlijkheid verwerk ik graag in de teksten. Door mijn creativiteit de vrije loop te laten, rolt die perfecte tekst er vervolgens uit! Inmiddels heb ik al vele ondernemers en bedrijven voorzien van persoonlijke, unieke én SEO proof webteksten.

Na iedere samenwerking ben ik weer blij als er teksten online staan, die écht passen bij de ondernemer of het bedrijf. Als de website dan vervolgens voor nog meer inkomsten gaat zorgen én hoger in Google komt, is mijn missie geslaagd! Ik adviseer na onze samenwerking graag over het verloop en welke inspanningen je zelf kunt doen om jouw website goed te laten 'scoren'.

tekstschrijver den haag
SEO proof homepage

Ayla Zasburg

A-Social & Happy Ayla

"Via Linkedin kwam ik bij Renate terecht. Ik zag dat ze SEO tekstschrijver is en daar was ik naar opzoek. En dat kan Renate als geen ander. We hebben een paar keer telefonisch en via e-mail contact gehad over mijn wensen. Renate voelt perfect aan wat jij op 'papier' wilt hebben. Heel erg blij mee!"

seo proof homepage

Roon Veugelers

RV Bewindvoering

"Renate heeft mijn website geregeld, perfect gedaan! Ze denkt mee, is zeer creatief, snel en zeer gepassioneerd in haar werk, ik had geen betere kunnen treffen dan Renate."

 

 

 

Tarieven tekstschrijver

Stephanie Osunwokeh- van Buitenen

✪ KIES Company®

"Renate en ik kwamen elkaar tegen bij een netwerkontbijt. Het klikte meteen en we hadden beiden het idee dat we elkaar al langer kenden, maar geen idee waarvan. Ze wist mij te raken door haar enthousiasme wanneer ze vertelt over teksten schrijven voor anderen. Het is met recht haar passie te noemen. Renate is een prettig persoon om mee te werken en heeft het geduld om naar een wat warrig verhaal te luisteren. Van idee naar tekst is precies wat ze doet. Samen sparren over de ideeën in je hoofd en zij zet dat om in tekst. De samenwerking heeft mij een nieuwe tekst en weer meer helderheid opgeleverd. Dank Renate."

Vraag een vrijblijvende prijsopgave op maat aan

Geen enkele website is hetzelfde, daarom hoor ik graag waar ik je mee kan helpen, zodat ik een vrijblijvende prijsopgave op maat kan laten zien. Eerst even bellen, of heb je vragen? Laat het me weten!

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.
Scroll to Top