Zoekwoordenonderzoek

Uitgebreid zoekwoordenonderzoek

Om goede teksten voor je website te schrijven, moet je eerst weten wáár jouw klanten naar zoeken in Google. Dit is de basis van alles!

Maar, zoekwoorden zijn niet alleen nuttig voor de teksten op jouw website. Als je eenmaal weet welke zoekwoorden goed scoren en passen bij jouw bedrijf, kun je gebruik maken van die kennis!

Blogs & content

  • Zoekwoorden voor je blogs
  • Genoeg inspiratie om lekker aan je bedrijf te werken
  • Zoekwoorden die je kunt gebruiken in je social media posts

Zoekwoordenreportage voor jouw blogs & content

  • Een uitgebreid overzicht van zoekwoorden die passen bij jouw branche
  • Zoekvolumes vergelijken: waar zoeken jouw klanten nou eigenlijk naar?
  • Welke zoekwoorden scoren goed in Google en kun jij gebruiken?
  • Genoeg inspiratie om SEO-proof blogs te schrijven
  • De basis voor goede webteksten bij de hand
  • Tijdens de zomer blogs en content maken met de juiste zoekwoorden

Over Renate

Toen ik nog een klein meisje was schreef ik al; schriften vol met paardenverhalen in alle soorten en maten. Paarden en schrijven; dat was mijn grote passie!

Dat stukje persoonlijkheid verwerk ik graag in de teksten. Door mijn creativiteit de vrije loop te laten, rolt die perfecte tekst er vervolgens uit! Inmiddels heb ik al vele ondernemers en bedrijven voorzien van persoonlijke, unieke én SEO proof webteksten.

Na iedere samenwerking ben ik weer blij als er teksten online staan, die écht passen bij de ondernemer of het bedrijf. Als de website dan vervolgens voor nog meer inkomsten gaat zorgen én hoger in Google komt, is mijn missie geslaagd! Ik adviseer na onze samenwerking graag over het verloop en welke inspanningen je zelf kunt doen om jouw website goed te laten 'scoren'.

tekstschrijver den haag
Recensies van idee naar tekst

Laura Kester

Eigenaresse Room2Meet vergaderlocaties

"Ben blij dat ik Renate deze opdracht heb gegeven. Duidelijk en snel in haar communicatie en alle teksten zijn precies zoals ik dat had gevraagd. Raad haar zeker aan."

seo proof homepage

Roon Veugelers

RV Bewindvoering

"Renate heeft mijn website geregeld, perfect gedaan! Ze denkt mee, is zeer creatief, snel en zeer gepassioneerd in haar werk, ik had geen betere kunnen treffen dan Renate."

seo proof webteksten

Mariska Hidding

ME Factor

"Renate heeft superteksten voor mijn website geschreven. De teksten voelen zo eigen en passen zo bij wat ik wil vertellen. Snel, vakkundig en de juiste toon. Renate is een echte vakvrouw. Ik schat zo in dat ik haar vaker vraag. 😀"