SEO-schrijfcoaching

Onzeker over jouw geschreven (SEO-)teksten? Of wil jij next level gaan als tekstschrijver of VA? Als SEO-schrijfcoach ben ik er voor jou!

Schrijfcoaching voor tekstschrijvers en VA's

Het schrijven op zich gaat je goed af, toch ben je stiekem altijd wat onzeker over jouw werkwijze. Alle teksten staan klaar en het enige dat je nog moet doen is op de verzendknop drukken... De twijfel slaat toe; wat als ze het niet goed vinden? Heb ik wel de juiste (zoek)woorden gebruikt?

Als SEO-schrijfcoach ben ik er voor jou als je:

  • Meer over SEO wil leren, maar niet precies weet hoe je het toepast;
  • Als je regelmatig onzeker bent over jouw werkwijze en teksten;
  • Als je wilt sparren met een ervaren tekstschrijver die jou next level laat gaan!
  • Coaching voor tekstschrijvers en VA's die meer uit hun business willen halen.
  • Sparren met een ervaren tekstschrijver zodat jij zelfverzekerd teksten schrijft én oplevert.
  • Eindelijk leren hoe SEO écht werkt? Ik leg het stap voor stap uit.
  • Heb jij (SEO-)teksten geschreven en wil je er samen doorheen lopen?

Wil jij next level gaan of heb je behoefte aan advies?

Met alle plezier help ik jou om zelfverzekerd te werk te gaan! Ik kijk met je mee en samen nemen we de geschreven teksten door. Alleen sparren over jouw bedrijf? Dat kan ook!

Laat je naam en e-mailadres achter en ik neem binnen 48 uur contact op.

Contactformulier - Horizontaal

Lees hier mijn privacybeleid

Werkwijze

SEO-schrijfcoaching door Renate Knoester

Laat me weten waar ik je mee kan helpen

Als tekstschrijver herken ik het helemaal; die twijfels en onzekere momenten. Ook als je net begint of juist ein-de-lijk de volgende stap wil nemen met je bedrijf. Daarom weet ik hoe fijn het is om met een ervaren tekstschrijver te sparren. Been there, done that! Laat me weten waar je vastloopt, dan gaan we samen aan de slag!

Een losse coachsessie of meerdere keren sparren?

Of je nu een losse coachsessie wil boeken of écht samen wil bouwen aan een groter plan; alles is mogelijk. Je boekt jouw coachsessie gewoon per losse sessie. Lekker makkelijk!

Aan de slag!

Na het boeken van een afspraak, ontvang je van mij een Zoom-link. Onze sessies vinden online plaats gedurende 1 uur. Door mijn scherm met je te delen (en andersom) kan ik goed met je meedenken. Heb je behoefte aan meer coaching, dan bespreken we dat samen.

Feedback geven

De coachsessies zijn in te richten naar jouw wensen. Wil je juist sparren om een stap verder te komen met jouw bedrijf? Of wil je samen met mij jouw geschreven teksten doornemen? Ik ben er voor jou!

Prijzen SEO-schrijfcoaching

Coaching voor het schrijven van teksten, SEO of jouw business!

Een SEO-schrijfcoaching sessie duurt 1,5 uur uur en kost € 147,- (excl. btw).

Kies zelf of je samen jouw geschreven teksten of zoekwoordenonderzoek wil doornemen. Liever een plan van aanpak maken om 'next level' met jouw bedrijf te gaan? Ook dan help ik je graag. Zie mij als jouw personal braindump die jou binnen 1,5 uur vooruit helpt!

Over Renate

Tekstschrijver & SEO-schrijfcoach

Jep, ik heb ook gestaan waar jij stond.... En weet je? Ik wou dat ik iemand had die met me mee keek als ik nieuwe webteksten moest opleveren. Of toen ik mijn eerste echte SEO-tekst opleverde...

Maar ook toen ik een zoekwoordenonderzoek deed en onzeker was of alles wel goed genoeg was....

Inmiddels schreef ik honderden webteksten en blogs, werk samen met de gaafste bedrijven en ben ik auteur voor Frankwatching.

Ik ben voornamelijk bezig met zoekmachineoptimalisatie (SEO) en weet als geen ander hoe je 'kick-ass' teksten schrijft die ook nog eens goed gevonden worden. Daarom richtte ik de Teksttoppers Academie op, een compleet 3-maanden programma waarin ik je alles leer over zoekwoorden, SEO en copywriting.

Ik ben er voor jou als je eens wil sparren over jouw teksten, zoekwoorden, SEO of als je meer uit je bedrijf wil halen!

Webteksten laten schrijven
Scroll naar boven