Winstgevende Webteksten Templates

Leer moeiteloos winstgevende webteksten schrijven voor jouw website of voor jouw klanten

Zet jouw verhaal om in webteksten die wél iets opleveren

Op zich kan je lekker schrijven en vind je het best leuk, misschien heb je er zelfs (net als ik trouwens!) wel je beroep van gemaakt. Maar toch heb je bij iedere webtekst of blog het gevoel dat je nog niet alles weet.

 • Te vaak schrijf je 'gewoon' op gevoel of je bent onzeker of jouw teksten wel goed genoeg zijn
 • Schrijven kost je stiekem nog te veel tijd en het zou fijn zijn als je weet hoe dit sneller kan
 • Je wilt gewoon salespagina's, homepagina's én over mij-pagina's leren schrijven die écht iets opleveren!

Met de Winstgevende Webteksten Templates ga ik je helpen!

 • Ontvang 3 kant & klare verschillende templates om jouw webteksten te schrijven
 • Leer moeiteloos én sneller schrijven
 • Ontvang mijn beste tips en veelgemaakte fouten als bonus in een e-book.
Teksttoppers academie

Wat leer je van mijn Winstgevende Webteksten Templates?

Laten we eerlijk zijn: iedereen kan schrijven. Maar écht goed schrijven is een kunst. Gelukkig ben ik er om jou dat kunstje te leren.

Met behulp van mijn templates én e-book vol do's en don'ts over het schrijven van webteksten zijn saaie en nietszeggende teksten verleden tijd. Je weet na afloop hoe je moeiteloos webteksten opbouwt. Voor jezelf of voor klanten!

 • Leer moeiteloos en sneller webteksten schrijven
 • Ontdek welke do's en don'ts je vooral wel én niet moet toepassen
 • Kant en klare templates die jou op weg gaan helpen

Over Renate

Copywriter & eigenaar

“Renate heeft de gave om tussen de lijntjes door te lezen. Ze luistert en pikt er precies uit wat nodig is. Het resultaat: teksten die precies vertellen wat er bij ons niet uitkwam.”

Persoonlijke aandacht en creativiteit in de teksten: voor mij is dit essentieel om een goede tekst te creëren. Ik vind het geweldig om wervende, unieke én SEO-proof teksten te schrijven die aansporen tot actie.

Maar wat ik nog leuker vind is het overdragen van mijn kennis aan jou! Als SEO- & schrijfcoach leer ik andere tekstschrijvers en ondernemers alles over SEO en het schrijven van geweldige teksten. Het doen van een zoekwoordenonderzoek is stap één!

Ik sta te popelen om je mee te nemen in mijn wereld.

Teksttoppers academie
Winstgevende webteksten templates visual, koop nu voor 47 euro

Winstgevende Webteksten Templates

van 97,- voor maar 47 euro!

Leer hoe je zelf winstgevende webteksten schrijft!

 • Ontvang een schrijftemplate voor jouw homepagina 
 • Ontvang een schrijftemplate voor jouw salespagina
 • Ontvang een schrijftemplate voor jouw 'over mij-pagina'
 • Bonus: Je ontvangt mijn e-book vol handige tips
Scroll naar boven