Interview met Thamara- Blueberry Dynamic

Als ondernemer vind ik dat je vooral moet doen waar je goed in bent. Zo word ik heel blij als ik teksten mag schrijven voor andere ondernemers en bedrijven, maar ook als ik workshops geef aan andere tekstschrijvers! Maar, ik word minder blij van ‘knutselen’ aan een e-book, of het opmaken van mooie werkboeken. Laat mij de teksten maar schrijven!

Daarom besteed ik dit soort opdrachten liever uit aan iemand die er wél heel blij van wordt! Ik liet mijn e-book en werkboeken opmaken door geweldige VA’s. Dit doe ik overigens ook met mijn administratie en dat terwijl ik zelf vier jaar op een administratiekantoor gewerkt heb! Toch leid het mij af en daarom heb ik een boekhouder die mijn boekhouding doet en de aangiftes regelt.

Door af en toe werkzaamheden uit te besteden, heb ik meer tijd om voor al die leuke klanten te werken én laat dat nou precies zijn waar IK blij van word. Thamara Zijlstra van Blueberry Dynamic interviewde mij hierover. Ik vertel waarom ik regelmatig samenwerk met een VA en wát ik dan uitbesteed. Er zijn namelijk zoveel dingen die iemand voor jou kan doen, zodat je meer rust in jouw eigen werkzaamheden creëert.

Je leest het interview met Thamara hier.

Voelt dit voor jou herkenbaar, maar dan met je teksten? I feel you! Ik kan degene zijn die jou ontlast bij het schrijven van je webteksten of blogs. Of misschien loop je wel vast met de teksten van jouw e-book. Neem gerust contact met me op, wie weet zorg ik voor een beetje rust bij jou!

Cover-SEO-schrijftips

Kun jij wel wat hulp gebruiken met de teksten op je website?

Met mijn SEO-schrijftips kan jouw website beter gevonden worden in zoekmachines als Google. Je kunt vandaag nog beginnen!

interview Thamara

Mijn laatste blogs

copywritingtips website

8 copywritingtips voor je website

Het is natuurlijk leuk als je website er mooi uitziet, maar veel belangrijker is dat je website je ideale klant verder helpt. Maar hoe zorg je er dan voor dat...
zoekwoordenonderzoek tools

8 gratis tools om zoekwoordenonderzoek te doen

Wil jij zelf aan de slag met een zoekwoordenonderzoek, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Dat begrijp ik, want er is zo ontzettend veel te vinden op...
online marketing website2

Is online marketing echt zo simpel?

Online marketing, simpel? Blogs en posts voor sociale media schrijven, een website opzetten en teksten schrijven, online zichtbaar zijn, nieuwsbrieven versturen én funnels inrichten… je krijgt er de kriebels van...
Scroll to Top