Interview met Thamara- Blueberry Dynamic

Overzicht

  Als ondernemer vind ik dat je vooral moet doen waar je goed in bent. Zo word ik heel blij als ik teksten mag schrijven voor andere ondernemers en bedrijven, maar ook als ik workshops geef aan andere tekstschrijvers! Maar, ik word minder blij van ‘knutselen’ aan een e-book, of het opmaken van mooie werkboeken. Laat mij de teksten maar schrijven!

  Daarom besteed ik dit soort opdrachten liever uit aan iemand die er wél heel blij van wordt! Ik liet mijn e-book en werkboeken opmaken door geweldige VA’s. Dit doe ik overigens ook met mijn administratie en dat terwijl ik zelf vier jaar op een administratiekantoor gewerkt heb! Toch leid het mij af en daarom heb ik een boekhouder die mijn boekhouding doet en de aangiftes regelt.

  Door af en toe werkzaamheden uit te besteden, heb ik meer tijd om voor al die leuke klanten te werken én laat dat nou precies zijn waar IK blij van word. Thamara Zijlstra van Blueberry Dynamic interviewde mij hierover. Ik vertel waarom ik regelmatig samenwerk met een VA en wát ik dan uitbesteed. Er zijn namelijk zoveel dingen die iemand voor jou kan doen, zodat je meer rust in jouw eigen werkzaamheden creëert.

  Je leest het interview met Thamara hier.

  Voelt dit voor jou herkenbaar, maar dan met je teksten? I feel you! Ik kan degene zijn die jou ontlast bij het schrijven van je webteksten of blogs. Of misschien loop je wel vast met de teksten van jouw e-book. Neem gerust contact met me op, wie weet zorg ik voor een beetje rust bij jou!

  Werkboek-Gratis-SEO-Schrijftips-204x300

  Ontvang gratis mijn SEO-schrijftips!

  Met mijn SEO-schrijftips kan jouw website beter gevonden worden in zoekmachines als Google. Begin vandaag nog!

  Lees hier mijn privacybeleid
  Interview Blueberry Dynamic

  Mijn laatste blogs

  meta omschrijvingen optimaliseren

  Meta-omschrijving optimaliseren voor SEO: zo doe je het

  Om hoger in Google te scoren, moet je best wat moeite doen. SEO is namelijk allesbehalve een ‘quick-fix methode’. Maar hey, het goede nieuws is dat het ook weer geen...
  tips voor meer conversie

  5 tips voor meer conversie

  Conversie, volgens Wikipedia betekent het: de omzetting van sitebezoek naar een bepaald conversiedoel, bijvoorbeeld een bestelling of betaling, doorgaans uitgedrukt als een percentage van de sitebezoekers dat converteert tot het conversiedoel....
  inspiratie social media

  Inspiratie voor social media

  Je typt het nog maar eens in bij Google: ‘inspiratie voor social media’. Langzamerhand word je er wel een beetje moedeloos van. Je weet dat consistente zichtbaarheid op social media...
  Scroll to Top