Interview met Thamara- Blueberry Dynamic

Als ondernemer vind ik dat je vooral moet doen waar je goed in bent. Zo word ik heel blij als ik teksten mag schrijven voor andere ondernemers en bedrijven, maar ook als ik workshops geef aan andere tekstschrijvers! Maar, ik word minder blij van ‘knutselen’ aan een e-book, of het opmaken van mooie werkboeken. Laat mij de teksten maar schrijven!

Daarom besteed ik dit soort opdrachten liever uit aan iemand die er wél heel blij van wordt! Ik liet mijn e-book en werkboeken opmaken door geweldige VA’s. Dit doe ik overigens ook met mijn administratie en dat terwijl ik zelf vier jaar op een administratiekantoor gewerkt heb! Toch leid het mij af en daarom heb ik een boekhouder die mijn boekhouding doet en de aangiftes regelt.

Door af en toe werkzaamheden uit te besteden, heb ik meer tijd om voor al die leuke klanten te werken én laat dat nou precies zijn waar IK blij van word. Thamara Zijlstra van Blueberry Dynamic interviewde mij hierover. Ik vertel waarom ik regelmatig samenwerk met een VA en wát ik dan uitbesteed. Er zijn namelijk zoveel dingen die iemand voor jou kan doen, zodat je meer rust in jouw eigen werkzaamheden creëert.

Je leest het interview met Thamara hier.

Voelt dit voor jou herkenbaar, maar dan met je teksten? I feel you! Ik kan degene zijn die jou ontlast bij het schrijven van je webteksten of blogs. Of misschien loop je wel vast met de teksten van jouw e-book. Neem gerust contact met me op, wie weet zorg ik voor een beetje rust bij jou!

Cover-SEO-schrijftips

Ontvang gratis mijn SEO-schrijftips!

Met mijn SEO-schrijftips kan jouw website beter gevonden worden in zoekmachines als Google. Begin vandaag nog!

Lees hier mijn privacybeleid
interview Thamara

Mijn laatste blogs

Google

Google Ads vs organische vindbaarheid

Als je iets opzoekt in Google, waar klik jij dan eerder op: op de bovenste geadverteerde websites of de 'gewone' pagina's die daarna komen? De bovenste zoekresultaten zijn in de meeste gevallen...
seo teksten schrijven

“Waarom ik geen seo-teksten schrijf”

Deze gastblog is geschreven door Nanneke van Drunen. “Als je niet bij de eerste drie zoekresultaten in Google verschijnt, kun je het wel vergeten.” Hoe vaak heb jij het al...
webteksten laten schrijven

7 tips om klanten te krijgen in coronatijd

“Sorry, we moeten de samenwerking even on-hold zetten” of “we hebben nu geen budget om gebruik te maken van jouw diensten”... Wellicht heb je dit vaker gehoord in de afgelopen...
Scroll to Top