Spreken op het Online Copy Event

Overzicht

  Renate, zou jij willen spreken op mijn Online Copy Event? Het zou heel tof zijn als jij iets over SEO en copywriting wil vertellen” – dit vroeg mijn collega-copywriter Willy Bakker een tijdje geleden.

  Wow, ​​natuurlijk wil ik dat! Dus van 12 tot en met 16 oktober zie je mij tussen namen als Veronique Prins, Aartjan van Erkel, Chris Rommers en Maartje Koper staan. Hoe tof is dat?!

  Het goede nieuws is dat jij er gratis bij kan zijn! Yes, je leest het goed! Je kan jezelf vier dagen lang onderdompelen in copywriting, SEO, salespagina’s en conversie, zonder dat je er iets voor hoeft te betalen.

  Meld je nu aan via de website van Willy’s Wereld en claim jouw toegang om niets te missen!

  Meld je aan via deze link.

  Ik ben heel benieuwd wat je van mijn gesprek met Willy gaat vinden! Ben jij erbij?

   

  Werkboek-Gratis-SEO-Schrijftips-204x300

  Ontvang gratis mijn SEO-schrijftips!

  Met mijn SEO-schrijftips kan jouw website beter gevonden worden in zoekmachines als Google. Begin vandaag nog!

  Lees hier mijn privacybeleid
  podcast beginnen

  Mijn laatste blogs

  meta omschrijvingen optimaliseren

  Meta-omschrijving optimaliseren voor SEO: zo doe je het

  Om hoger in Google te scoren, moet je best wat moeite doen. SEO is namelijk allesbehalve een ‘quick-fix methode’. Maar hey, het goede nieuws is dat het ook weer geen...
  tips voor meer conversie

  5 tips voor meer conversie

  Conversie, volgens Wikipedia betekent het: de omzetting van sitebezoek naar een bepaald conversiedoel, bijvoorbeeld een bestelling of betaling, doorgaans uitgedrukt als een percentage van de sitebezoekers dat converteert tot het conversiedoel....
  inspiratie social media

  Inspiratie voor social media

  Je typt het nog maar eens in bij Google: ‘inspiratie voor social media’. Langzamerhand word je er wel een beetje moedeloos van. Je weet dat consistente zichtbaarheid op social media...
  Scroll to Top