Spreken op het Online Copy Event

Overzicht

  Renate, zou jij willen spreken op mijn Online Copy Event? Het zou heel tof zijn als jij iets over SEO en copywriting wil vertellen” – dit vroeg mijn collega-copywriter Willy Bakker een tijdje geleden.

  Wow, ​​natuurlijk wil ik dat! Dus van 12 tot en met 16 oktober zie je mij tussen namen als Veronique Prins, Aartjan van Erkel, Chris Rommers en Maartje Koper staan. Hoe tof is dat?!

  Het goede nieuws is dat jij er gratis bij kan zijn! Yes, je leest het goed! Je kan jezelf vier dagen lang onderdompelen in copywriting, SEO, salespagina’s en conversie, zonder dat je er iets voor hoeft te betalen.

  Meld je nu aan via de website van Willy’s Wereld en claim jouw toegang om niets te missen!

  Meld je aan via deze link.

  Ik ben heel benieuwd wat je van mijn gesprek met Willy gaat vinden! Ben jij erbij?

   

  Werkboek-Gratis-SEO-Schrijftips-204x300

  Ontvang gratis mijn SEO-schrijftips!

  Met mijn SEO-schrijftips kan jouw website beter gevonden worden in zoekmachines als Google. Begin vandaag nog!

  Ebook - Werkboek - Verticaal
  Lees hier mijn privacybeleid
  podcast beginnen

  Mijn laatste blogs

  Wat is affiliatemarketing uitgelegd in een visual.

  Wat is affiliatemarketing en hoe werkt het

  Affiliatemarketing is een manier om (relatief makkelijk!) online geld te verdienen. Het wordt steeds populairder onder zowel beginnende als ervaren ondernemers. Zelf ben ik hier al een tijdje mee aan...
  Google Update Tekstschrijver

  Google update: waarom een tekstschrijver onmisbaar is

  Iedere keer als Google een update aankondigt, is de online wereld in rep in roer. Zo ook bij de helpful content update die Google aankondigde. Behalve de mensen die teksten...
  samenwerkingen tekstschrijver

  Als tekstschrijver samenwerkingen aangaan? Zo doe je het

  Alles heb je volgens plan gedaan: je website is ein-de-lijk online, je bent eindeloos bezig om zichtbaar te zijn op sociale media en je houdt oproepjes en opdrachten in de...
  Scroll naar boven